Ara podeu controlar l'accés dels vostres col·laboradors! Com a usuari, podeu triar entre dues opcions d'accés per als vostres col·laboradors: accés de nivell d'administrador o accés a mòduls personalitzats. Aquesta funció està disponible per als usuaris de Gold i superiors.